Operaattori robottihitsaukseen, Puttek Oy

Kokoaikainen

Akaa, Lempäälä, Urjala, Valkeakoski

Haku päättyy 26.5.2024

Haemme asiakkaallemme Puttekille operaattoria robottihitsaukseen.

Puttek Oy on perinteikäs suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1982. Puttek on erikoistunut putkikannakkeiden valmistukseen ja toimii kotimaisten markkinoiden lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla. Lue lisää Puttekista täältä

Tehtävässä vastataan hitsausrobotin ohjelmien tarkistamisesta ja tarvittavien muutosten tekemisestä. Vaikka tehtävä ei ole vaikea, se vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä laadukkaan lopputuloksen varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää.

⚙️ Päätehtävät:

 • Hitsausrobotin ohjelmien tarkistus ja tarvittavien muutosten tekeminen
 • Hitsausprosessin valvonta ja laadun varmistaminen
 • Yhteistyö tiimin kanssa tehokkaan ja laadukkaan työn varmistamiseksi

⚙️ Edellytykset:

 • Valmius työskennellä kahdessa vuorossa
 • Tekninen osaaminen, esimerkiksi metallipuolen ammattikoulu käytynä tai muu vastaava kokemus
 • Kyky työskennellä tarkasti ja maltilla
 • Valmius oppia uusia asioita ja työskennellä hitsausrobotin parissa
 • Hyvä yhteistyö- ja kommunikointitaito

⚙️ Eduksi katsotaan:

 • Kokemus hitsausalasta tai metallipajatyöskentelystä
 • ABB hitsausrobotin ja ABB ohjauksen tuntemus
 • Innokas ja motivoitunut asenne työntekoon

⚙️ Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden työskennellä modernin hitsausteknologian parissa
 • Motivoivan työympäristön, jossa panostetaan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen
 • Palkkauksessa huomioidaan osaaminen ja aiempi kokemus

✅ Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

✅ Kiinnostuitko? Jätä CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

❗ Kaikki yhteydenotot ainoastaan WorkPowerin kautta! 

☎ Kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888 (tiistaista torstaihin klo 10–12). 

Ilmoitusnumero: 100448176

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus