Ompelija Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.10.2022

Kiinnostaisiko sinua ompelijan työt Tampereella asiakasyrityksissämme?

Haemme nyt aiempaa kokemusta omaavaa ompelijaa – Toivomme osaamista joustavien kankaiden ompelusta, sorminäppäryyttä sekä innokkuutta oppia uutta. Työssäsi tarvitset myös kekseliäisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme laadukasta työnjälkeä ja nopeaa työskentelytahtia.

Tarjoamme niin kokoaikaista vakituista työtä, kuin myös joustavaa osa-aikaista vuokratyösuhdetta. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan erilaisten kankaiden parissa. Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja ompelutiimi on tukenasi.

Mitä siis odotamme sinulta?

Lähetä meille hakemuksesi järjestelmämme kautta CV:n kera ja kerro tarkemmin itsestäsi, niin järjestämme haastattelun. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

 

Lisätietoja sinulle antaa mielellään WorkPowerin yhteyshenkilö HR trainee Venla Vesala, venla.vesala@workpower.fi.

Avainsanat: ompelija, ompelimo, kokopäivätyö, osa-aikatyö, vakituinen osa-aikainen, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.