Nuorempi työnjohtaja

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 10.12.2021

Haemme asiakasyrityksellemme nuorempaa työnjohtajaa (RI / RKM) koulutyömaalle Hämeenlinnaan. 

Kohde on alkanut tämän vuoden huhtikuussa ja on tällä hetkellä runkovaiheessa. Kohteen arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2022. 

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä luontaista johtajuuskykyä! Tehtävässä suoriutuminen edellyttää aikataulujen hallintaa, sekä kustannustehokasta ja laadukasta työskentelyä. Toivomme tekijältä joustavuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kehityshaluista asennetta. Työmaalta saa tarvittavaa tukea ja tämä on erinoimainen paikka päästä näyttämään kykynsä ja päästä etenemään omalla uralla. 

Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Kerrothan hakemuksessasi millaisissa kohteissa olet aiemmin ollut työnjohtajana ja millaisia haasteita etsit tällä hetkellä? Lisääthän palkkatoiveesi hakemukseesi!

Kiinnostuitko?

Luottamukselliset yhteydenotot asiakkuuspäällikkö Matti Helin p. 0451233714. Hakemuksen voi laittaa palkkatoiveineen s-postilla matti.helin@workpower.fi tai nettisivujemme kautta www.workpower.fi 

Avainsanat: työnjohtaja, nuorempi työnjohtaja,  kokoaikainen, rakennus, tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.