Nuorempi timpuri Tampereelle uudiskohteelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.6.2022

Etsimme rakennusalan ammattilaista!

Tämä työmaakohde sijaitsee Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä, uudiskohteessa. Toivomme sinulta joustamista, minkä ansiosta pääset mahdollisesti työskentelemään apuna muillakin työmailla Pirkanmaan alueella. Asenne ratkaisee tässäkin asiassa, joten oman motivaatiosi ja toimintasi kautta sinun on mahdollista vaikuttaa omaan työnkuvaasi.

Toivomme, että sinulta löytyisi:
– rakennusalan perustutkinto
– muutaman vuoden käytännön kokemusta rakennusalalta
– itsenäistä otetta työskentelyyn
– positiivista asennetta sekä motivaatiota

Kerrothan hakemuksessasi minkälaista rakennusalan kokemusta sinulta löytyy ja mitä kaikkea sinä tahtoisit seuraavaksi oppia. Huomioithan, että työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset tarvittaessa katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

WorkPower on alalla jo miltei kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelutalo. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan tekijää ja asiantuntevaan joukkoomme kuuluu mm. rakennussiivoojia, kirvesmiehiä, aputyöntekijöitä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista!

Nyt kun kerran kiinnostuit, nii paiskaa hakemusta tulemaan ja sovitaan sinulle haastatteluaika!

Yhteystiedot:

  • HR-koordinaattori, Ira 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri 040 832 4363
  • HR-harjoittelija Sami, Puh. 040 677 9544

avainsanat: timpuri, avoimet työpaikat, rakennusala, raksa, kirvesmies, Pirkanmaa, Tampere, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.