Nuorempi timpuri Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.10.2022

Onko etsinnässäsi työpaikka, jossa pääset varmuudella kehittämään taitojasi?

Etsimme kokeneemmalle timpurille kaveria uudistyömaalle Tampereelle. Tämä työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisten opissa sinulle jo tuttujen asioiden parissa. Työtehtävät määräytyvät melko pitkälti oman osaamisesi mukaan, mutta kyseisellä työmaalla on tiedossa alkajaisiksi valu – ja muottihommia kokeneemman tekijän kanssa. Katsommekin eduksesi rakennusalan perustutkinnon sekä jo muutaman vuoden käytännön kokemuksen rakennusalalta. Kerrothan siis meille jo hakemuksessasi minkälaista työkokemusta sinulta löytyy.

Työ alkaa sovitusti elo-syyskuun aikana ja työaika on mukavasti arkisin klo. 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES:in ja ennen kaikkea kokemuksesi mukaan, matkakorvauksineen. Muistathan, että työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva, Työtuvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti

WorkPower on alalla jo miltei kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä, ja Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoa tehtävästä:

HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

avainsanat: avoimet työpaikat, nuorempi kirvesmies, rakennusala, kesätyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.