Nuorempi timpuri Kesätyö 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.6.2024

Kesätöihin 2024 etsitään timpurin uraa aloittavia!

Miltä kuulostaa monipuolinen kesätyö rakennusalalla? Löytyykö sinulla jo vankkaa kokemusta rakennustehtävistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä! Nyt on tilaisuutesi – etsimme innokkaita timpurinalkuja pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toimiville asiakkaillemme kesän 2024 ajaksi. 

Työnkuva:

Nuoremman timpurin työtehtäviin kuuluu rakennustyömaiden monipuoliset työt, kuten muotti-ja valutyöt, väliseinien teko sekä pienet raudoitustyöt ja elementtiasennukset. Työtä tehdään usein vaihtelevissa kohteissa ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 07.00-15.30 välillä. Tämä tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Hakijoilta edellytämme:

  • Aiempaa kokemusta rakennustehtävistä
  • Aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan
  • Kehittymishalua
  • Halua pistää itsensä likoon työmaalla ja näyttää osaamisesi
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tässä on loistava mahdollisuus päästä tekemään kesätöitä mielenkiintoisten tehtävien ja arvostettujen asiakasyritysten parissa! Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan – rakennustyöntekijöillä yleisesti 14,75-16,24€/h osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Saat myös kaikki tarvittavat työvarusteet. Tämän lisäksi HR-tiimimme tulee olemaan tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko kesän ajan. 

Hakuprosessi:

Näkyykö horisontissa raksakesä? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan ja kerro meille osaamisestasi niin etsitään sinulle sopivat työtehtävät. Haastattelemme hakijoita aktiivisesti jo hakuajalla. Työn aloituksesta voimme sopia joustavasti tilanteesi mukaan, esimerkiksi opintojesi aikataulujen mukaan. Myös kesäsesongin jälkeen on mahdollisuus jatkaa hommissa. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, nuorempi timpuri, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 103691268

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus