Nuorempi timpuri, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 1.6.2022

Onko etsinnässäsi kesätyö, jossa pääset varmuudella kehittämään taitojasi? Jatka lukemista, sillä kesän 2022 haku nuoremman timpurin paikkaan on auki!

Tämä työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisten opissa jo sinulle tuttujen asioiden parissa. Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi ja oman kiinnostuksesi mukaan. Kohteet tulevat todennäköisesti olemaan vaihtuvia ja suurin osa kohteista tulee aluksi olemaan kerrostalotyömaita, mutta näiden lisäksi kauttamme voi työskennellä monipuolisesti myös muilla työmailla. Katsomme eduksesi rakennusalan perustutkinnon sekä muutaman vuoden käytännön kokemuksen rakennusalalta. Kerro meille hakemuksessasi minkälaista kokemusta sinulta löytyy ja mitä sinä tahtoisit seuraavaksi oppia – sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa tuleviin työtehtäviisi!

Työ alkaa sovitusti kesän 2022 aikana. Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES:in ja tekijän kokemuksen mukaan, matkakorvauksineen. Muistathan, että työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelutalo. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä, ja Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoa kesän rekryistä:

HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383 / ira.martin@workpower.fi

HR-koordinaattori Katri Mäkinen 0408324363 / katri.makinen@workpower.fi

HR-harjoittelija Sami Pasori 0406679544 / sami.pasori@workpower.fi

avainsanat: avoimet työpaikat, nuorempi kirvesmies, rakennusala, kesätyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.