Nuorempi kokoonpanoasentaja Jet-Tekno Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.10.2022

Kiinnostaisiko sinua kasvavan tankkausteknologia-alan yrityksen monipuoliset uramahdollisuudet?

Etsimme asiakasyrityksellemme Jet-Tekno Oy:lle nuorempaa kokoonpanoasentajaa Pirkanmaalle. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Jet-Tekno on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteita ja maatukeutumisjärjestelmiä valmistava yritys. Toimitamme tuotteitamme siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan. Vastaamme tuotteiden myynnistä, suunnittelusta, kokoonpanosta ja huoltotoiminnasta. Toimintamme on vahvassa kasvussa, jonka johdota kehitämme myös omaa toimintaamme. Tule mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme toteuttamaan vahvaa kasvua.

Työpäiväsi
Työnkuvaasi tulee kuulumaan polttoaineen tankkauslaitteistojen kokoonpano. Tulet tämän lisäksi tekemään hydrauliikka- ja pneumatiikkalinjoja sekä rakentamaan putkistoja valmiiksi hitsatuista putkista. Viikoittainen työaikasi on 40h ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan, tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Työssä menestyminen edellyttää motivoitunutta ja ahkeraa asennetta sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Työ on tarkkuutta vaativaa ja säännösten ohjaamaa, joten hakijalta vaaditaan erityisesti ehdotonta tarkkuutta, luotettavuutta ja kykyä noudattaa erilaisia säännöksiä. Työhön saat kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi saat työskentelyn tueksi työohjeet sekä mukavan ja ammattitaitoisen työporukan. Ennen työsuhteen alkua suoritetaan turvallisuusselvitys, joten työ edellyttää nuhteetonta taustaa.

Eduksesi luetaan
– aikaisempi kokemus kokoonpanotyöstä
– aikaisempi kokemus hydrauliikasta, pneumatiikasta ja/tai raskaiden ajoneuvojen päällirakentamisesta
Arvostamme myös suuresti työn tai harrastuneisuuden kautta hankittua teknistä osaamista.

Työkokemusta tärkeämpänä pidämme innokkuutta uuden oppimiseen, aikaansaavaa ja huolellista työotetta sekä hyvää asennetta!

Haluamme auttaa sinua kehittymään, joten evääksi matkalle saat:
Tarjoamme todella monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään ainutlaatuisten järjestelmien ja laitteiden, sekä tietysti huipputyyppien kanssa! Osaamistasi arvostetaan, ja työntekijöiden viihtyvyyteen sekä kehittymiseen panostetaan jatkuvasti. Jet-Teknolla pääset osaksi vahvasti kasvavaa, vakavaraista ja kotimaista yritystä, joka toimii edelläkävijänä tankkaus- ja maatukeutumislaitteissa!

Laita hakemus matalalla kynnyksellä!
Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?
HR-koordinaattori Camilla Lehto
040 516 9393

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.