fbpx

Nuorempi kirvesmies rivitalotyömaalle

Kokoaikainen

Kangasala

Haku päättyy 29.9.2021

Hei sinä motivoitunut nuorempi kirvesmies, tule meille töihin!

Me WorkPowerilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme nuorempia kirvesmiehiä uudispuolen rivitalotyömaalle Kangasalle. Työtehtäviin kuuluu sisäseinien rakentaminen yhdessä työparin kanssa sekä muita rakennustöitä tekijän oman osaamisen mukaan. Toivomme hakijoilla olevan jo hyvä ja monipuolinen rakennusalan osaaminen sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hakemuksessa voisit kertoa meille jo valmiiksi aiemmista rakennusalan kokemuksista sekä työtehtävistäsi.

Työt alkavat sovitusti syyskuun aikana, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Normaali työaika on ma-pe kello 7-15.30 ja palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Lähetä hakemuksesi joko alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme, ja soita itsellesi haastatteluaika alla olevasta numerosta!

Lisätiedot: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, nuorempi kirvesmies, rakennus, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.