Nuorempi kirvesmies, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 27.2.2022

Nyt haussa osaavia ja tunnollisia nuorempia kirvesmiehiä vaihtuviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin kesäksi 2022. Nuoremman kirvesmiehen työtehtäviin kuuluu rakennustyömaiden monipuoliset työt, kuten muotti-ja valutyöt, väliseinien teko sekä pienet raudoitustyöt ja elementtiasennukset.

Toivomme sinulta:

Tehtävään soveltuu henkilö, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä. Hakemamme henkilöt ovat tehokkaita ja aktiivisella työotteella varustettuja tekijöitä. Olet motivoitunut ja innokas pistämään itsesi likoon ja näyttämään taitosi työmaalla. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua kehittää omaa osaamista. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme Sinulle vaihtelevan työympäristön, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi sekä verkostojasi ympäri pääkaupunkiseutua. Meidän kautta työskennellessäsi saat kokemukseesi pohjautuvan, TES:in mukaisen palkan. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja tukena on timanttinen raksatiimi koko työsuhteesi ajan! 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, nuorempi kirvesmies, Uusimaa, Helsinki, kokoaikatyö, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.