Nuorempi huoltoasentaja Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.8.2022

Huoltoasentajan apulainen Tampereelle

Asiakasyrityksemme etsii huolto – eli tutummin putkiasentajalle apulaista Tampereen seudulle. Asiakkaamme sopimuskumppaneita on muun muassa erilaiset teollisuuskiinteistöt sekä päiväkodit, joten kohteet tulevat vaihtelemaan Pirkanmaan alueen sisällä.

Sinulla tulisi olla alan koulutus, mutta ei välttämättä vielä vuosien kokemusta alalta. Hienoa tietenkin on, jos työkokemusta on jo karttunut, mutta tässä tehtävässä on mahdollisuus oppia alan ammattilaisen kanssa, joten itsenäisesti töistä ei ole pakko vielä suoriutua. Työtehtäviisi kuuluu perinteiset putkiasentajan tehtävät; korjaukset, huollot ja saneeraukset sekä erilaisia kalusteasennuksia, eli tässä tehtävässä on kyse projektiluonteisista asennuksista.

Palkkaa maksamme tietenkin työehtosopimuksen, sekä ennen kaikkea kokemuksesi mukaan. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja hyvälle tekijälle voi vuokratyösuhteen jälkeen olla tarjolla ihan vakipesti.  

Kerro siis jo heti hakemuksessasi aikaisemmasta työ – tai harjoittelukokemuksestasi. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ole yhteydessä HR-koordinaattori Katri Mäkinen, p. 040 832 4363

WorkPower on luotettava ja kotimainen, vuodesta 2003 asti alalla toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Työsuhteesi ajalle saat osaavan ja energisen HR-tiimimme tuen.

avainsanat: putkiasentaja, huoltoasentaja, Tampere, Pirkanmaa, LVI, talotekniikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.