Nuorempi asentaja (sähkö/automaatio/elektroniikka)

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.10.2022

Etsinnässä nuorempia kojeistoasentajia Myllypuroon Arnon Oy:lle!

Arnon Oy:n myynnin kasvaessa etsimme nyt asiakkaallemme useita kojeistoasentajia monipuolisiin työtehtäviin. Arnon Oy on kansainvälinen automaatiotoimittaja ja kasvuyritys, joka tarjoaa jokaiselle työpäivällesi erilaisia ja monipuolisia työtehtäviä. Yritys tarjoaa sinulle uudet isot ja siistit toimitilat sekä halutessasi laajasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Työnkuva
Työnkuva sisältää pääsääntöisesti sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa, kalustusta ja kytkentää. Kahta samanlaista työpäivää et kuitenkaan tule näkemään, sillä työtehtävät ovat todella monipuolisia ja vaihtelevia. Työ on sähkökeskusten valmistusta, joten sinulta olisi hyvä löytyä takataskustasi elektroniikka-, sähkö- ja/tai automaatiokokemusta joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta kerrytettynä. Työaika on liukuva, 40 h/vko ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Työkokemusta tärkeämpänä pidämme:
– aitoa kiinnostusta kehittää omia taitoja
– hyvää asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen
– aikaansaavaa ja huolellista työotetta
– aikaisempaa kokemusta/ymmärrystä sähkökuvista

Haluamme auttaa sinua kehittymään, joten saat:
– kattavan perehdytyksen eri työtehtäviin
– kasvavan yrityksen mahdollisuudet ja monipuoliset työtehtävät
– mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
– henkilöstöstään huolehtivan työpaikan

Arnon tarjoaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajille etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Arnon on palvellut kumppaneitaan yli neljäkymmentä vuotta ja kasvanut kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään Arnon on Pohjoismaiden suurin automaatio- ja sähkökeskustoimittaja, joka toimii kuudessa toimipaikassa kolmessa eri maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Asiakkaina toimivat maailmanlaajuiset kone- ja laitevalmistajat.
Lisätietoa voit katsoa täältä!

Laita hakemus matalalla kynnyksellä!
Tarkempia lisätietoja sinulle antaa mielellään WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi Tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveeneen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi.

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.