Nuorempi asentaja (sähkö/automaatio/elektroniikka)

Kokoaikainen

Kauhava

Haku päättyy 29.1.2023

Etsinnässä nuorempia kojeistoasentajia Kauhavalle Arnon Oy:lle!

Arnon Oy:n myynnin kasvaessa etsimme nyt asiakkaallemme useita kojeistoasentajia monipuolisiin työtehtäviin. Arnon Oy on kansainvälinen automaatiotoimittaja ja kasvuyritys, joka tarjoaa jokaiselle työpäivällesi erilaisia ja monipuolisia työtehtäviä. Yritys tarjoaa sinulle uudet isot ja siistit toimitilat sekä halutessasi laajasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Työnkuva
Työnkuva sisältää pääsääntöisesti sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa, kalustusta ja kytkentää. Kahta samanlaista työpäivää et kuitenkaan tule näkemään, sillä työtehtävät ovat todella monipuolisia ja vaihtelevia. Työ on sähkökeskusten valmistusta, joten sinulta olisi hyvä löytyä takataskustasi elektroniikka-, sähkö- ja/tai automaatiokokemusta joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta kerrytettynä. Työaika on liukuva, 40 h/vko ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Työkokemusta tärkeämpänä pidämme:
– aitoa kiinnostusta kehittää omia taitoja
– hyvää asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen
– aikaansaavaa ja huolellista työotetta
– aikaisempaa kokemusta/ymmärrystä sähkökuvista

Haluamme auttaa sinua kehittymään, joten saat:
– kattavan perehdytyksen eri työtehtäviin
– kasvavan yrityksen mahdollisuudet ja monipuoliset työtehtävät
– mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
– henkilöstöstään huolehtivan työpaikan

Arnon tarjoaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajille etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Arnon on palvellut kumppaneitaan yli neljäkymmentä vuotta ja kasvanut kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään Arnon on Pohjoismaiden suurin automaatio- ja sähkökeskustoimittaja, joka toimii kuudessa toimipaikassa kolmessa eri maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Asiakkaina toimivat maailmanlaajuiset kone- ja laitevalmistajat.
Lisätietoa voit katsoa täältä!

Laita hakemus matalalla kynnyksellä!
Tarkempia lisätietoja sinulle antaa mielellään WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi Tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveeneen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!