Nosturiasentajavastaava Ylöjärven varikolle

Akaa, Hämeenkyrö, Lempäälä, Nokia, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 22.10.2021

Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtanen on Suomen johtava torninostureita vuokraava ja myyvä yritys. Kalustomme on monipuolinen ja kokemuksemme vankka. Olemme ylittäneet odotuksia jo vuodesta 1989. Palvelemme rakennusalan ja teollisuuden yrityksiä kaikkialla Suomessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja monipuolinen kalustomme takaavat kohteessa kuin kohteessa onnistuneen lopputuloksen nostosuunnittelusta ja logistiikasta nosturin asennukseen ja purkuun.

Haemme asiakkaallemme Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtaselle torninosturien huoltoasentajaa Ylöjärven varikolle.

Työn kuvaus

Ylöjärven varikolla huolletaan torninostureita säännöllisesti, esimerkiksi purkuvaiheessa nosturi ensin tarkastetaan ja huolletaan tarvittaessa, ennen kuin se kuljetetaan seuraavalle työmaalle. Lisäksi huoltoasentaja tekee jonkin verran reissutyönä vianmäärityskeikkaa työmailla ja pitää huolen varikkoalueen toimivuudesta ja turvallisuudesta.

Tästä linkistä voit tutustua videoon, jossa asennetaan torninosturia työmaalle.

Millaista henkilöä haemme?

Etsimämme henkilö on kokenut automaatiosähköistyksen, huollon ja korjauksen osaaja, jolla on taustaa esimerkiksi teollisuudesta ja erilaisten koneiden sähkötöistä, huolloista ja vianmäärityksistä. Olet oma-toiminen ja ongelmanratkaisukykyinen, sillä vastuullasi on Ylöjärven varikon toiminta. Muuttuvat sääolosuhteet eivät sinua hetkauta, eikä sinulla ole korkeanpaikankammoa.

Työsuhteen alkaessa henkilöllä on oltava voimassa työturvallisuus- ja tulityökortit, SFS6002-sähkötyöturvakortti ja sähköEA-pätevyys. 

Mitä tarjoamme Sinulle?

Työpaikan alansa huipulla, kirjaimellisesti. Työ haastaa ammatillisesti ja tiedossa on pitkäaikainen työpaikka, jopa loppuelämän pesti. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ammattilaisten tuen sekä osaamistasoasi vastaavan palkan. Meiltä WorkPowerilta saat raksatiimin tuen sinua askarruttavissa työsuhdeasioissa.

Rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessi suoritetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Työ on alkuun vuokratyösuhde, ja 6kk:n jälkeen hyvin sujunut työsuhde jatkuu suoraan Lambertssonin kirjoilla. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja jatkoon valituilla henkilöillä on lisäksi jatkohaastattelu asiakkaan luona. Huomaathan, että haastattelut suoritetaan videoyhteyksien välityksellä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Linda Pölkki, HR-konsultti

045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi

Laura Saarela, HR-konsultti

040 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.