Nosturiasentaja

Kokoaikainen

Alajärvi, Jyväskylä, Kauhajoki, Kuortane, Laukaa, Oulu, Seinäjoki, Veteli, Ähtäri, Äänekoski

Haku päättyy 22.10.2021

Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtanen on Suomen johtava torninostureita vuokraava ja myyvä yritys. Kalustomme on monipuolinen ja kokemuksemme vankka. Olemme ylittäneet odotuksia jo vuodesta 1989. Palvelemme rakennusalan ja teollisuuden yrityksiä kaikkialla Suomessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja monipuolinen kalustomme takaavat kohteessa kuin kohteessa onnistuneen lopputuloksen nostosuunnittelusta ja logistiikasta nosturin asennukseen ja purkuun.

Haemme asiakkaallemme Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtaselle useita nosturiasentajia koko Suomen kattavaan tiimiin.

Työn kuvaus

Vaikka yrityksen varikko sijaitsee Leppävedellä, on nosturien asentaminen reissutyötä ympäri Suomea. Työmaalla nosturi pystytetään jopa 150m korkeuteen, nosturin koosta riippuen. Asentajien tehtäviä ovat mm. mekaaninen kokoonpano, nosturin varustelu, pystytys, nosturin käyttöönotto- ja purkaminen, kuormanpurku sekä osien vaihto.

Työmailla toimitaan n. 3-4 henkilön asennusporukoissa ja yhden nosturin asentaminen kestää keskimäärin kaksi päivää. Työtä tehdään aina ulkona, säällä kuin säällä. Reissutöissä asiakas maksaa majoituksen ja päivärahat. 

Tästä ja tästä videosta voit tutustua asentajien toimintaan työmaalla. 

Millaista henkilöä haemme?

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta käytännönläheisistä asennustehtävistä, esimerkiksi raskaan teollisuuden parista. Sähköalan taustasta ja ymmärtämisestä on etua työtehtävissä ja kokonaisuuden hahmottamisessa. Suomalaisen sisukas ja ongelmanratkaisutaitoinen työskentelytapa on valttia. Olet valmis tekemään reissussa pitkiäkin päiviä etkä pelkää korkeita paikkoja, sekä pidät fyysisestä työstä. Edellytämme mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Korkean työturvallisuusriskin vuoksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Työturvallisuus- ja tulityökortit on oltava voimassa työsuhteen alkaessa. Sähköalan osaajilla oleellisia ovat myös SFS6002 ja sähköEA-pätevyydet. 

Mitä tarjoamme Sinulle?

Työpaikan alansa huipulla, kirjaimellisesti. Työ haastaa ammatillisesti ja tiedossa on pitkäaikainen työpaikka, jopa loppuelämän pesti. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ammattilaisten tuen sekä osaamistasoasi vastaavan palkan. Meiltä WorkPowerilta saat raksatiimin tuen sinua askarruttavissa työsuhdeasioissa.

Rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessi suoritetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Työ on alkuun vuokratyösuhde, ja 6kk:n jälkeen hyvin sujunut työsuhde jatkuu suoraan Lambertssonin kirjoilla. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja jatkoon valituilla henkilöillä on lisäksi jatkohaastattelu asiakkaan luona. Haastattelut suoritetaan tarvittaessa videoyhteyksien välityksellä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Linda Pölkki, HR-konsultti

045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi

Laura Saarela, HR-konsultti

040 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.