Nosturiasentaja Algol Technicsille

Kokoaikainen

Lahti

Haku päättyy 6.12.2021

Pidätkö liikkuvasta työstä ja vaihtuvista työkohteista? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään ja tukee ammatillista kasvuasi?

Etsimme asiakkaallemme Algol Technicsille kokenutta nosturiasentajaa Lahteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet itsenäisesti teollisuusnostureiden ja -nostolaitteiden, kuljetinjärjestelmien sekä korkeavarastojen huoltoja ja korjauksia. Tehtäväsi sisältää vikakeikkoja sekä erilaisia huoltoja. Halutessasi voit osallistua myös päivystysrinkiin. Mikäli sinulla on nostolaitetarkastajan pätevyys, pääset tekemään myös tarkastuksia. Työsi teet asiakkaiden tiloissa pääosin Päijät-Hämeen alueella. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista, joka vaatii ongelmanratkaisukykyä. Työpäiväsi aloitat kotoasi, josta lähdet keikalle asiakkaan tiloihin joko omalla autollasi tai Algolin huoltoautolla. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on 8h.

Arvostamme, että

• Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähköautomaatioasentaja) ja kokemusta itsenäisistä kunnossapidon työtehtävistä

• Nautit ongelmanratkaisusta ja pääsi pysyy kylmänä myös laitteiden seisoessa sekä korkeissa ja ahtaissa paikoissa

• Koet itsenäisen työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu sujuu sinulta kunnossapidon ohella

• Puhut sujuvaa suomea työturvallisuuden takaamiseksi ja ymmärrät englantia

• Haluat sitoutua luotettavaan työnantajaan, joka tukee sinua päivittäisessä työssäsi

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työsuhteen suoraan Algol Technicsille. Tässä yrityksessä saat hyvän perehdytyksen ja kattavat henkilöstöedut, jotka edesauttavat työtäsi, sekä ovat ilonasi myös vapaa-ajalla. Saat käyttöösi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyspalvelut. Algol Technics on vakavarainen työnantaja, jossa sinulla on mahdollisuus jatkaa kehittymistäsi vielä vahvemmaksi alan osaajaksi.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

Nelli Heikkinen, HR-koordinaattori
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, nosturiasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja, huoltoasentaja, teknikko

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.