Nosturiasentaja, Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 11.12.2022

Pidätkö liikkuvasta työstä ja vaihtuvista työkohteista? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään ja tukee ammatillista kasvuasi?

Etsimme asiakkaallemme Algol Technicsille kokenutta nosturiasentajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technics Oy:llä teet teollisuusnostureiden ja -nostolaitteiden, kuljetinjärjestelmien sekä korkeavarastojen huoltoja ja korjauksia. Työtehtäväsi sisältää mm. erilaisia vikakeikkoja sekä huoltoja asiakkaiden luona. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä nostolaitetarkastajan pätevyys. Toivomme sinulta mahdollisuutta osallistua myös kuukausittaiseen päivystysrinkiin. Työpäiväsi alkaa suoraan kotoasi, josta lähdet keikalle asiakkaan tiloihin joko omalla autollasi, tai Algolin huoltoautolla. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on 8h.

Arvostamme, että

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta itsenäisistä huoltotehtävistä
  • Nautit ongelmanratkaisusta ja uuden oppimisesta
  • Koet ihmisten kanssa työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta työn ohessa
  • Sinulta löytyy yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoista työotetta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen suoraan Algol Technicsille, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten huoltotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota sinulle mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Technics tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat työtäsi ja ovat ilonasi myös vapaa-ajalla, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun sekä työterveyshuollon.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätäthän hakemuksesi meille suoraan oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Huom. kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta! Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, nosturiasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja, huoltoasentaja, huoltoteknikko

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!