Myyntipäällikkö verkkokauppapuolelle

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 29.6.2022

Etsimme kokenutta E-commerce Specialistia asiakkaallemme HRX Finland Oy:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Kotimainen HRX Finland Oy on perheomisteinen kuljetusalan yritys ja osa kansainvälistä HRX-konsernia. HRX Finland Oy:n tavoitteena on tarjota markkinoiden nopeimpia pikakuljetuspalveluita joustavasti ja luotettavasti aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Heidän tiheä reittiverkostonsa ja logistisesti keskeisillä paikoilla sijaitsevat terminaalit mahdollistavat nopeat yön yli kuljetukset. HRX on kasvanut kovaa vauhtia ja he toimivat Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa. Suomen toimipiste sijaitsee logistisesti keskeisellä paikalla Vantaalla lentokentän läheisyydessä. HRX konsernissa työskentelee kaiken kaikkiaan 310 logistiikka-alan ammattilaista.

Työtehtäväsi:

E-commerce Specialistina vastaat uudesta tuotteestamme, noutopisteverkostoon tapahtuvista verkkokauppajakeluista. Tehtävän pääpaino on aktiivisessa uusasiakashankinnassa ja asiakkaiden kontaktoinnissa. Esittelet tuotetta ja yritystä potentiaalisille uusille asiakkaille sekä tuot omaa osaamistasi operatiiviseen ketjuun ja tuotteen kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista myyntitehtävistä ja logistiikka-alan tuntemusta
  • E-commercial -tuotteiden hyvää tuntemusta
  • Ymmärrystä operatiivisesta ketjusta ja hyvää asiakastuntemusta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. logistiikan insinööri tai myyntityön koulutus – tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu tehdä asiakaslähtöistä myyntityötä!
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, erityisesti MS Office-ohjelmien sujuvaa osaamista
  • Aktiivista, rohkeaa ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä asennetta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja toimia asiakasrajapinnassa ja osana tiimiä

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

Pääset osaksi kasvavaa perheyritystä, jossa toimitaan ketterästi ja matalalla hierarkialla. HRX:llä pidetään huolta työhyvinvoinnista ja panostetaan mm. oikeaan henkilöstöresursointiin. Heillä myös kannustetaan osaamisen kehittämiseen ja heillä on mahdollista kehittyä myynnin johtotehtäviin. Etuina on käytettävissäsi mm. liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattava vapaa-ajan vakuutus. Uudessa työtehtävässäsi sinua odottaa myös kattava perehdytys, jotta pääset hyvin kiinni tuleviin työtehtäviisi. Näiden lisäksi HRX Finland Oy tarjoaa sinulle osittaisen etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja vakaan työpaikan. Tässä tehtävässä työllistyt HRX Finland Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta mahdollisuudelta?

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 välillä HR-konsultti Elina Hynninen: 044 745 5170 tai elina.hynninen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.