Myyntiassistentti

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 13.6.2023

Haemme asiakkaillemme tehokkaita ja innostuneita Myyntiassistentteja Uudenmaan alueelle.

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä, jotka etsivät joukkoonsa osaajia erilaisilla osaamis- ja kokemustaustoilla.

Työtehtäväsi:

Myyntiassistentin tehtävissä toimit vastuullisessa roolissa yrityksen asiakasrajapinnassa. Tehtäviisi kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä, kuten tilausten käsittelyä, asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä dokumenttien käsittelyä. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua taloushallinnon avustavia tehtäviä, kuten laskujen käsittelyä, myynti- ja ostoreskontraa tai muita hallinnollisia toimistotehtäviä.

Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä heti, kun juuri sinulle sopiva tehtävä aukeaa. 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä aitoa halua ja rohkeutta palvella asiakkaita iloisella asenteella
  • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin
  • Erinomaisia organisointitaitoja ja tarkkuutta tehtävien tekemiseen

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle monipuoliset ja vauhdikkaat työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen sekä kilpailukykyisen palkan ja muita henkilöstöetuja. Pääset työskentelemään merkityksellisessä roolissa ja asiakasyrityksemme tarjoavat usein myös ura- ja kehittymismahdollisuuksia eri alojen tehtäviin.

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Tilanteemme muuttuvat toimeksiantojen suhteen usein nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian tämän hakuilmoituksen kautta.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivia tehtäviä, säilytämme hakemuksesi ja olemme yhteydessä myöhemmin.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

HR-konsultti Linda Saarinen vastaa mielellään kysymyksiisi, linda.saarinen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus