Myyntiassistentti

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.10.2022

Haemme asiakkaillemme tehokkaita ja innostuneita Myyntiassistentteja Uudenmaan alueelle.

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä, jotka etsivät joukkoonsa osaajia erilaisilla osaamis- ja kokemustaustoilla.

Työtehtäväsi:

Myyntiassistentin tehtävissä toimit vastuullisessa roolissa yrityksen asiakasrajapinnassa. Tehtäviisi kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä, kuten tilausten käsittelyä, asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä dokumenttien käsittelyä. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua taloushallinnon avustavia tehtäviä, kuten laskujen käsittelyä, myynti- ja ostoreskontraa tai muita hallinnollisia toimistotehtäviä.

Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä heti, kun juuri sinulle sopiva tehtävä aukeaa. 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä aitoa halua ja rohkeutta palvella asiakkaita iloisella asenteella
  • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin
  • Erinomaisia organisointitaitoja ja tarkkuutta tehtävien tekemiseen

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle monipuoliset ja vauhdikkaat työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen sekä kilpailukykyisen palkan ja muita henkilöstöetuja. Pääset työskentelemään merkityksellisessä roolissa ja asiakasyrityksemme tarjoavat usein myös ura- ja kehittymismahdollisuuksia eri alojen tehtäviin.

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Tilanteemme muuttuvat toimeksiantojen suhteen usein nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian tämän hakuilmoituksen kautta.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivia tehtäviä, säilytämme hakemuksesi ja olemme yhteydessä myöhemmin.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

HR-konsultti Linda Saarinen vastaa mielellään kysymyksiisi, linda.saarinen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.