fbpx

Myyntiassistentti

Kokoaikainen

Haku päättyy 28.9.2021

Haemme asiakkaillemme tehokkaita ja innostuneita Myyntiassistentteja Uudenmaan alueelle.

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä, jotka etsivät joukkoonsa osaajia erilaisilla osaamis- ja kokemustaustoilla.

Työtehtäväsi:

Myyntiassistentin tehtävissä toimit vastuullisessa roolissa yrityksen asiakasrajapinnassa. Tehtäviisi kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä, kuten tilausten käsittelyä, asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä dokumenttien käsittelyä. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua taloushallinnon avustavia tehtäviä, kuten laskujen käsittelyä, myynti- ja ostoreskontraa tai muita hallinnollisia toimistotehtäviä.

Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä heti, kun juuri sinulle sopiva tehtävä aukeaa. 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä aitoa halua ja rohkeutta palvella asiakkaita iloisella asenteella
  • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin
  • Erinomaisia organisointitaitoja ja tarkkuutta tehtävien tekemiseen

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle monipuoliset ja vauhdikkaat työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen sekä kilpailukykyisen palkan ja muita henkilöstöetuja. Pääset työskentelemään merkityksellisessä roolissa ja asiakasyrityksemme tarjoavat usein myös ura- ja kehittymismahdollisuuksia eri alojen tehtäviin.

Hakuprosessi:

Mikäli nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa vaihtuvien tehtävien parissa, kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi ja CV:si. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystiedot. Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan tämän hakuilmoituksen kautta.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi, heta.rohkimainen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.