Myynti-insinööri SICK Oy:lle

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 26.3.2023

Etsimme asiakkaallemme SICK Oy:lle asiakaslähtöistä ja motivoitunutta myynti-insinööriä työskentelemään päästömittalaitteiden ja päästömittausjärjestelmien myynnin ja asiakassuhteiden hoidon parissa. SICKin toimipiste sijaitsee Vantaalla, mutta työtä voi tehdä joustavasti etänä eli voit olla myös muualta päin Suomea.

SICK-konserni on yksi maailman johtavista anturien ja anturijärjestelmien valmistajista teollisiin sovelluksiin. Vuonna 1946 perustetun perheyrityksen pääkonttori sijaitsee Waldkirchissä Saksassa ja sillä on lähes 50 tytäryhtiötä ympäri maailmaa. Suomen toimipiste on perustettu vuonna 1991 ja tällä hetkellä heillä työskentelee reilu 40 henkilöä. Suomen toimipisteen liikevaihto oli vuonna 2022 n. 25 M€. Mikäli haluat työskennellä kansainvälisessä konsernissa, jossa ihmisiä arvostetaan, asioita tehdään yhdessä ja onnistumiset huomataan – SICK on sinulle oikea paikka.

Työtehtäviäsi ovat:

Myynti-insinöörinä työskentelet päästömittalaitteiden ja päästömittausjärjestelmien myynnin parissa. Vastaat olemassa olevien asiakkuuksiesi hoidosta ja asiakassuhteiden kehittämisestä, minkä lisäksi etsit uusia asiakkaita ja solmit heidän kanssaan kestäviä asiakassuhteita. Myynti-insinöörinä kartoitat asiakkaiden tarpeita, käyt sopimusneuvotteluja ja laadit laite- ja projektitarjouksia sekä sopimuksia. Myymäsi tuotteet ovat asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja, jotka koostuvat useista standardituotteista.

Työskentelet myyntitiimin tärkeänä osana ja vastaat ensisijaisesti kansallisista myyntihankkeista Suomessa. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotepäälliköiden, muiden myynti-insinöörien ja osaavan huolto-organisaatiomme kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta teollisuuden alan myyntitehtävistä ja asiakkuuksien hoidosta
  • Aiempaa kokemusta päästömittauksista ja teollisuusautomaatiosta – kokemusta tärkeämpää on kuitenkin aito kiinnostus toimialaa ja tekniikkaa kohtaan!
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Asiakaslähtöistä, positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja – toimit luontevasti asiakkaiden kanssa sekä osana tiimiä
  • Tavoitteellista, tuloshakuista ja sinnikästä työskentelyotetta

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset mukaan joustavaan, innostavaan ja osaavaan työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja toiminnan kehittämiseen. Tulet osaksi ammattitaitoista neljän hengen huipputiimiä, jossa autetaan toisia, kommunikoidaan avoimesti ja tehdään työtä yhteisten tavoitteiden eteen rennolla mutta asiantuntevalla otteella.

SICK tarjoaa sinulle lisäksi laadukkaat maailmanluokan tuotteet, globaalin organisaation kehitysmahdollisuudet, modernit työvälineet, motivoivia ja kuntoa ylläpitäviä etuja sekä mukavat työkaverit. Toivomme sinulta matkustusvalmiutta, sillä työ sisältää satunnaista matkustusta kotimaassa ja ulkomailla. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan SICK Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Yritykseen pääset tutustumaan tarkemmin heidän nettisivuillaan: www.sick.fi.

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Elina Kari: 044 745 5170 tai elina.kari@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!