Myynnin tuleva ammattilainen

Kokoaikainen

Haku päättyy 28.2.2022

Hei sinä tavoitteellinen, tuloshakuinen ja nälkäinen myynnin nouseva tähti ­­– me etsimme nyt sinua!

Haemme aktiivisesti asiakasyrityksillemme myynnin tulevia ammattilaisia monipuolisiin ja kehittäviin myyntitehtäviin Uudenmaan alueelle. Vaikka et olisi vielä ehtinyt kerryttää pitkää työkokemusta myynnin alalla, mutta asenteesi ja motivaatiosi on kohdallaan, saatat olla etsimämme henkilö. 

Työtehtävät:

Myynnin tehtäväsi voivat sisältää monipuolisia tehtäviä aina uusasiakashankinnasta yhteydenpitoon jo olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Pyrit löytämään asiakkaidesi tarpeita vastaavia ratkaisuita ja tarjoat heille erinomaista asiakaspalvelua. Asiakkainasi voi olla sekä kuluttajia että yrityksiä erilaisilta toimialoilta. Työ saattaa sisältää myös liikkumista Uudenmaan alueella, jolloin tehtäviisi lukeutuu asiakastapaamiset ja verkostoituminen mahdollisten asiakaskontaktien luomiseksi ja ylläpitämiseksi. 

Saatat olla etsimämme myynnin tuleva ammattilainen, mikäli:

  • Sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta tavoitteellisista myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä joko B2C- tai B2B-myynnin alalta, työkokemusta tärkeämpää meille on kuitenkin tuloshakuinen, toimeen tarttuva ja oppimishaluinen persoona
  • Sinulla ulospäinsuuntautunut ote työhön ja nautit työstä ihmisten parissa
  • Sydämesi sykkii myyntityölle
  • Haluat kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa myynnin ammattilaiseksi

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi myynnin parissa
  • Perusteellisen perehdytyksen yrityksen toimintatapoihin, kulttuuriin sekä myytävään tuotteeseen tai palveluun
  • Osaavan tiimin, jossa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja olla mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia

Hakuprosessi:

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluat kehittyä myynnin seuraavaksi supertähdeksi? Kerro meille tarkemmin osaamisestasi ja tavoitteistasi Recright videoesittelyllä. Sinun ei tarvite jättää erikseen hakemustasi ”Hae työpaikkaa” painikkeen kautta, vaan riittää, että jätät meille videoesittelysi. Pääset jättämään videohakemuksesi TÄSTÄ

Onko sinulla kysyttävää?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, HR-koordinaattori Elina Hynninen vastaa mielellään kysymyksiisi: elina.hynninen@workpower.fi.

Avainsanat: myynti, myyjä, B2B, B2C, yritysmyynti, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.