Myynnin avoimet tehtävät

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 23.6.2024

Etsitkö uusia haasteita myyntialalta ja olet kerryttänyt työkokemusta myyntitehtävistä jo muutaman vuoden ajalta?

Etsimme aktiivisesti osaajia myyntialan asiakasyrityksillemme erilaisiin B2B- ja B2C-myynnin tehtäviin. Voit olla jo kokenut myyjä tai tulevaisuuden myynnin ammattilainen, jolla on kuitenkin jo vähintään kahden vuoden kokemus myyntitehtävistä. Kun olet osana Talent Pooliamme, saat heti tiedon, kun juuri sinulle sopiva myyntialan tehtävä aukeaa.

Työtehtäväsi:

Työtehtävät painottuvat erilaisiin B2B- ja B2C-myynnin tehtäviin. Tämän lisäksi tehtäviä voi olla myös myynnin johdon ja erilaisten kehitystehtävien puolella. Tehtävänimikkeitä voivat olla esimerkiksi myyntineuvottelija, B2B-myyjä, B2C-myyjä, Account Manager tai Key Account Manager.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta B2B ja/tai B2C-myynnin tehtävistä
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi
  • Aitoa kiinnostusta myyntialaa kohtaan sekä halua kehittää omaa osaamista
  • Innostunutta ja aktiivista otetta myyntityöhön
  • Sujuvia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä kohdata erilaisia asiakkaita
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja työskennellä niin tiimissä kuin asiakkaiden kanssa

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

Asiakasyrityksissämme pääset työskentelemään mielenkiintoisissa yrityksissä, jossa sinulla on hyvä mahdollisuus päästä haastamaan ja kehittämään itseäsi. Asiakasyrityksissämme saat uusiin työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin ympärillesi. Palkkataso katsotaan aina tehtäväkohtaisesti sekä kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Työtehtävät asiakasyrityksissämme sijoittuvat Uudenmaan alueelle, useimmiten Pk-seudulle. Useimmissa asiakasyrityksissämme on tehtäväkohtaisesti mahdollista työskennellä myös osittain etänä.

Lisätietoa hakuprosessista:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

HR-konsultti Linda Saarinen vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse: linda.saarinen@workpower.fi.

Ilmoitusnumero: 104106099

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus