Myyjä Suomen Monetalle

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 21.4.2024

Haemme nyt asiakkaallemme Suomen Monetalle (Oy Nordic Moneta Ab) myyntihenkistä myyjää Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävässä työllistyt suoraan Suomen Monetalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Suomen Moneta keräilyrahoja ja -mitaleita sekä muita keräilytuotteita markkinoiva yritys. Heillä on pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla ja valikoima koostuu korkealaatuisista suomalaisista tuotteista, ulkomaalaisista uutuuksista sekä keräilyharvinaisuuksista. Suomen Moneta tarjoaa helppoa ja asiantuntevaa palvelua keräilijöille, kuluttajille kuin harrastajille.

Yritykseen pääset tutustumaan tarkemmin heidän nettisivuiltaan: Tästä.

Työtehtäväsi:

Tehtäviisi myyjänä kuuluu mm. juhlarahojen ja -kolikoiden ja muiden keräilytuotteiden myyntiä puhelimitse kuluttajille, keräilijöille ja harrastelijoille – olet aktiivisesti yhteydessä eri asiakkaisiin.

Tehtävässä menestyäksesi arvostamme:

  • Tehtävään soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi myynnin tai asiakaspalvelun tehtävistä
  • Aitoa kiinnostusta ja paloa myyntityöhön sekä yrittäjämäistä asennetta
  • Arvostamme hyviä kommunikaatiotaitoja – työskentelet ja kommunikoit luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa
  • Hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä keräilytuotteiden myynnin parissa. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja hyvät työvälineet. Tukenasi tehtävässä on yhtenäinen myyntitiimi, tiiminvetäjä sekä myynninjohtaja. Suomen Monetan toimisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, jossa heillä on uudet ja viihtyisät toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtä tehdään perehdytyksen aikana lähityönä Suomen Monetan toimistolla. Perehdytyksen jälkeen on mahdollisuus työskennellä myös etänä. Työaika tehtävässä on ma-pe klo 9-17. Tehtävän palkkataso on TES:n mukainen: 1600 € / kk peruspalkka + provisiot myynneistä. (Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialaa koskeva työehtosopimus). Kolmen ensimmäisen kuukauden ajan sinulle tarjotaan takuuprovisio 400 € / kk. Tehtävässä työllistyt suoraan Suomen Monetan vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja rekrytointiprosessista:

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-koordinaattori Katja Korhonen: 040 721 7223 tai katja.korhonen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Ilmoitusnumero: 99210319

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus