Muuttotyöntekijöitä

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki

Haku päättyy 1.1.2023

Huomio muuttotöistä kiinnostuneet! Etsimme asiakasyrityksillemme useita reippaita ja työhön tarttuvia muuttotyöntekijöitä!

Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. Asiakasyrityksemme toteuttavat erilaisia kotitalous- ja yritysmuuttoja. Kyseessä on keikkaluonteinen työ ja keikkojen pituudet vaihtelevat. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn oheen! 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Muuttotyöntekijänä pääasiallinen työtehtäväsi on muuttoauton lastaus ja purkaminen. Lisäksi valmius pakettiautolla/muuttoautolla ajoon katsotaan eduksi. Työssä tulet edustamaan asiakasyritystämme moitteettomilla asiakaspalvelutaidoilla. Työ vaatii hahmottamiskykyä ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ja lauantaisin klo 7-18 välillä, joten toivomme hakijalta joustavaa asennetta työajoissa. Hyvät tiimityöskentelytaidot ovat tärkeitä, sillä töitä tehdään ryhmässä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta muuttotöistä, vaan tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne! Oman auton käyttö mahdollisuus on plussaa. 

Tarjoamme sinulle:
TES:n mukaisen palkkauksen sekä aurinkoisen ja välittävän tiimimme tuen! Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori, Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
040 4828989 (arkisin klo 10-15)

Avainsanat: muuttotyöntekijä, muuttomies, muuttotyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!