Muuttotyöntekijöitä Tampereelle, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.6.2023

Muuttotyöntekijä Tampereelle, KESÄ 2023

Nyt olisi fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle töitä tarjolla!

Muuttokeikat ovat yleensä rakennustyömaan sisäisiä kalustekantoja, mutta jonkin verran on tarjolla myös yritys- ja kotimuuttoja eli vaihtelevuutta työpäiviin on varmasti luvassa!
Muuttotyöntekijän työpäivät alkavat usein asiakkaamme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä koko tiimin voimin muuttokohteeseen. Kuten mainittua, suurin osa muuttokeikoista on työmailla, joten tehtävässä eduksesi on voimassa olevan Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia, niin ehdit suorittamaan sen hyvin ennen mahdollisten töiden aloitusta.

Työaika vaihtelee arkipäivisin klo. 6.30–18 välillä, riippuen täysin muuton kokonaisuudesta. Palkkaa maksamme muuttopalvelualan TES mukaisesti (11,13 €/h + lomaraha). Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää ja töiden aloitus tapahtuu joustavasti kesän 2023 aikana. 

Laita hakemus tai kysy rohkeasti lisätietoja!

HR-koordinaattori, Katri Mäkinen p. 040 832 4363

HR-koordinaattori Sami Pasori, p. 040 667 9544

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut henkilöstöpalvelualalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla.

avainsanat: avoimet työpaikat, muuttomies, muuttotyöntekijä, kalustekantaja, Tampere, Pirkanmaa, kokoaikainen, osa-aikainen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus