Muuttotyöntekijöitä Porin seudulle

Osa-aikainen

Pori

Haku päättyy 31.1.2023

Haemme reippaita muuttotyöntekijöitä Porin seudulle!

Keikat pitävät sisällään muutto-, kanto- tai muita avustavia töitä vaihtuvissa kohteissa. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn oheen! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta muuttotöistä, reipas asenne ja hyvä fyysinen kunto riittävät. 

Keikkoja tulee vaihtelevasti ja ne painottuvat yleensä kuunvaihteeseen. Toivomme sinulta joustavuutta, koska muuttokeikkoja tarjotaan usein nopealla varoitusajalla. Työaika vaihtelee arkipäivisin klo. 8–18 välillä, riippuen täysin muuton kokonaiskestosta. Muuttokeikat sijaitsevat Porissa ja Porin lähikunnissaPalkkaa maksamme muuttopalvelualan TES mukaisesti (11,13 €/h + lomaraha)

Olet oma-aloitteinen ja tartut reippaasti töihin. Hoidat työsi tarkasti ja turvallisia työskentelytapoja noudattaen. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei pakollista.

Työllistyt WorkPowerin kirjoille. WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi kotisivujemme kautta. 

Kysyttävää hausta? 
Saara Kolkka / HR-koordinaattori
saara.kolkka@workpower.fi

Avainsanat: keikkatyö, lisätienesti, muuttotyöt, muuttotyöntekijä, Pori

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!