Muuttotyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 14.12.2023

Hei muuttotöistä kiinnostunut! 

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaasti muuttolaatikoihin tarttuvia muuttotyöntekijöitä!

Muuttokohteet sijaitsevat vaihtelevasti eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. Asiakasyrityksemme toteuttavat erilaisia muuttoja, niin koti- kuin toimistomuuttoja. Kyseessä on keikkaluonteinen työ, joissa keikkojen pituudet vaihtelevat. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn oheen!
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Muuttotyöntekijänä pääasiallisia työtehtäviäsi ovat muuttoauton lastaus ja purkaminen. Lisäksi valmius pakettiautolla tai muuttoautolla ajoon katsotaan eduksi. Työssä tulet edustamaan asiakasyritystämme moitteettomilla asiakaspalvelutaidoilla. Työssä menestyminen edellyttää hahmottamiskykyä ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ voi olla ajoittain raskasta. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ja satunnaisesti lauantaisin klo 7-18 välillä, joten toivomme hakijalta joustavaa asennetta työajoissa. Hyvät tiimityöskentelytaidot ovat tärkeä osa työtä, sillä töitä tehdään ryhmässä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta muuttotöistä, kaikista tärkeintä on oppiva ja motivoitunut asenne!

Tarjoamme sinulle:

Palkkauksen TES:in mukaan sekä iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Yhteydenotot tarvittaessa:

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin klo 10-15)

Ilmoitusnumero: 88799415

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus