Muuttotyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 16.10.2022

Hei! Haemme asiakasyrityksillemme hyvällä asenteella työhön tarttuvia muuttotyöntekijöitä!

Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. Asiakasyrityksemme toteuttavat erilaisia kotitalous- ja yritysmuuttoja. Kyseessä on keikkaluonteinen työ ja keikkojen pituudet vaihtelevat. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn oheen!
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Muuttotyöntekijänä pääasiallisia työtehtäviäsi ovat muuttoauton lastaus ja purkaminen. Lisäksi valmius pakettiautolla tai muuttoautolla ajoon katsotaan eduksi. Työssä tulet edustamaan asiakasyritystämme moitteettomilla asiakaspalvelutaidoilla. Lisäksi hyvät tiimityöskentelytaidot ovat tärkeitä, sillä töitä tehdään ryhmässä. Työssä menestyminen edellyttää hahmottamiskykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta fyysisesti. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ja lauantaisin klo 7-18 välillä, joten toivomme hakijalta joustavaa asennetta työajoissa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta muuttotöistä, kaikista tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne! Mahdollisuus liikkua omalla autolla on plussaa. 

Tarjoamme sinulle:
TES:n mukaisen palkkauksen sekä välittävän HR-tiimimme tuen! Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla, joten älä epäröi vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Yhteydenotot tarvittaessa:

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin klo 10-15)

Avainsanat: muuttotyöntekijä, muuttomies, muuttotyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.