Muuttotyöntekijä

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 5.12.2021

Etsimme asiakkaallemme useita reippaita ja ahkeria muuttotyöntekijöitä.

Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti eri puolilla pääkaupunkiseutua. Asiakasyrityksemme toteuttaa laajasti erilaisia kotitalous- ja yritysmuuttoja. Työ on keikkaluontoista ja osa-aikaista. Tässä on loistava tapa tienata rahaa esimerkiksi opiskeluiden ohella tai oman perustyön lisäksi!
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Muuttotyöntekijä osallistuu muuttoauton lastaukseen sekä edustaa asiakasyritystämme moitteettomilla asiakaspalvelutaidoilla. Työ vaatii hahmottamiskykyä ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Työ tapahtuu pääsääntöisesti klo 07-18 välillä, mutta toivomme hakijalta joustavuutta työajoissa. Työtä tehdään ryhmässä, joten hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta muuttotöistä, vaan reipas ja motivoitunut asenne on tärkeintä!

Tarjoamme sinulle:
TES:n mukaisen palkkauksen sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen! Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään.

Yhteydenotot tarvittaessa:
Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi
p. 0406208554 (ark. 10-16)

Avainsanat: muuttotyöntekijä, muuttomies, muuttotyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.