Muuttotyöntekijä talvisesonkiin 2021-2022!

Osa-aikainen

Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski

Haku päättyy 12.12.2021

”Miksi haluaisin maksaa kovan hinnan kuntosalijäsenyydestä, kun voin yhtä hyvin tienata kuntoilemalla?”, sanoi yksi muuttotyöntekijöistämme tässä taannoin. Miksi et toimisi samoin kuin hän? Varsinkin nyt, kun siihen on mahdollisuus!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme uusia reippaita ja luotettavia muuttotyöntekijöitä tulevan talvisesongin kiireisiin. Työt on mahdollista aloittaa joko nyt heti tai vasta parin kuukauden päästä, sinä päätät. Kauttamme voit työskennellä joustavasti omien aikataulujesi mukaisesti joko parina päivänä viikossa tai kokoaikaisestikin. Emme vaadi sinulta aikaisempaa muuttoalan työkokemusta eli voit olla joko alasta kiinnostunut uuden oppija tai jo kokenut muuttotyöntekijä. Töitä opit tekemällä ja talon tavoille pääset töihin menemällä.

Työpäivät alkavat normaalisti asiakkaamme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä muuttotiimin kanssa päivän keikalle. Työaika sijoittuu arkipäiville kello 6-18 väliselle ajalle, välillä myös viikonlopuille. Muuttokeikat ovat pääasiassa koti- ja yritysmuuttoja, mutta mukaan mahtuu myös joitakin rakennustyömaalla tapahtuvia kalustekantoja. Näihin tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, ja mikäli semmoinen löytyy jo taskustasi, niin mainitsethan siitä hakemuksessasi. Palkan maksamme muuttoalan TESin mukaan, peruspalkkana 10,91 e/h, jonka päälle maksetaan vielä 9 % lomaraha.

Älä missaa tätä tilaisuutta! Lähetä hakemuksesi välittömästi verkkosivujemme kautta ja aloita työt kuntoa kohottavan työn parissa!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-Koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, talvisesonki, vuokratyö, muuttotyöntekijä, muuttomies, muuttoala, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.