Muuttotyöntekijä Pirkanmaalle, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.6.2022

Kesän suunnitelmat vielä auki? Etsimme innokkaita ja fyysisestä työstä nauttivia apukäsiä kesän monipuolisiin muuttotöihin! 

Muuttotyöntekijänä kannat muuttolaatikoita ja huonekaluja vaihtuvissa kohteissa Pirkanmaan alueella ammattilaisten opastamana. Suurin osa muuttokeikoista on rakennustyömaan sisäisiä kalustekantoja, mutta jonkin verran työlistallesi tulee yritys- ja kotimuuttoja – ruista olisi siis hyvä löytyä ranteesta. Toivommekin, että viihdyt fyysisessä työssä ja olet innokas sekä motivoitunut tekijä! 

Saat kesäksi:
– vaihtuvia maisemia ja mukavat työkaverit
– monipuolisen työn kesän ajalle
– kokemusta muuttotöistä

Työpäivän kulku ja pienet vaatimukset työssä suoriutumiseen:
Työt alkavat Tampereelta, josta lähdetään yhdessä koko tiimin voimin muuttokohteeseen. Osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin ja sen onkin hyvä olla voimassa ennen töiden aloitusta. 

Työaikasi tulee vaihtelemaan arkipäivisin klo: 6.30–18 välisenä aikana. Tämä mahdollistaa sinulle vapaat illat ja kesäviikonloput! Palkkaa muuttotöistä maksamme muuttopalvelualan TES mukaisesti (10,91 €/h + lomaraha). Kauttamme voit työskennellä muuttohommissa keikkaluonteisesti koko kesän ajan, halutessasi sinulla on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen!

Lisätietoja muuttotöistä sinulle antaa: 

HR-koordinaattori Katri Mäkinen 0408324363 / katri.makinen@workpower.fi

HR-harjoittelija Sami Pasori 0406679544 / sami.pasori@workpower.fi

HR-harjoittelija Mikko Laaksonen 0405723535 / mikko.laaksonen@workpower.fi

Myyntikonsultti Ira Martin, 0406766383 / ira.martin@workpower.fi

avainsanat: avoimet työpaikat, kesätyö 2022, muuttomies, muuttotyöntekijä, kalustekantaja, Tampere, Pirkanmaa, kokoaikainen, osa-aikainen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.