Muuttotyöntekijä Pirkanmaalle, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.1.2022

Lähtisitkö kanssamme muuttotöihin kesällä 2022? Etsimme useita innokkaita ja fyysisestä työstä nauttivia apukäsiä kesän monipuolisiin muuttotöihin!

Muuttotyöntekijänä kannat muuttolaatikoita ja huonekaluja vaihtuvissa kohteissa Pirkanmaan alueella. Suurin osa muuttokeikoista on rakennustyömaan sisäisiä kalustekantoja, mutta jonkin verran työlistallesi tulee yritys- ja kotimuuttoja, kuitenkin ammattilaisten opastamana. Toivomme, että olet innokas ja tehokas sekä tarkka työotteissasi!

Saat kesäksi:
– vaihtuvia maisemia ja mukavat työkaverit
– monipuolisen työn kesän lämmössä
– kokemusta muuttotöistä

Työpäivän kulku ja pienet vaatimukset työssä suoriutumiseen:
Työt alkavat Tampereelta, josta lähdetään yhdessä koko tiimin voimin muuttokohteeseen. Osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin. Mutta ei hätää, sillä mikäli sinulla ei ole vielä korttia tai se on ehtinyt vanhentumaan, ehdit suorittamaan sen ennen mahdollisen työn aloitusta! Tarkempia tietoja löydät osoitteessa: ttk-koulutukset.

Työaikasi tulee vaihtelemaan arkipäivisin klo: 6.30-18 välisenä aikana. Tämä mahdollistaa sinulle vapaat ilta- ja kesäviikonloput! Palkkaa muuttotöistä maksamme muuttopalvelualan TES mukaisesti (10,91 €/h + lomaraha). Kauttamme voit työskennellä tänä kesänä 2022 joko osa- tai kokoaikaisena täysin oman tilanteesi mukaan.

Lisätietoja kesän mahdollisuuksista sinulle antaa:
HR-koordinaattori Ira Martin, 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, kesätyö 2022, muuttomies, muuttotyöntekijä, kalustekantaja, Tampere, Pirkanmaa, kokoaikainen, osa-aikainen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.