Muuttotyöntekijä Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Haku päättyy 29.5.2022

Nautitko fyysisestä työstä? Jos vastastauksesi oli kyllä, niin tässä on sinulle mahdollisesi työpaikka! Muuttotyöntekijänä pääset kantamaan muuttolaatikoita sekä huonekaluja vaihtuvissa kohteissa Pirkanmaan alueella. Muuttokeikat on yleensä rakennustyömaan sisäisiä kalustekantoja, mutta jonkin verran on tarjolla myös yritys- ja kotimuuttoja eli vaihtelevuutta työpäiviin on varmasti luvassa!
Muuttotyöntekijän työpäivät alkavat usein asiakkaamme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä koko tiimin voimin muuttokohteeseen. Suurin osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, joka katsotaankin siis eduksesi. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia, niin ehdit suorittamaan sen ennen mahdollisen työn aloitusta.

Työaikasi vaihtelee arkipäivisin klo. 6.30-18 välillä, riippuen täysin muuton kokonaiskestosta. Palkkaa maksamme muuttopalvelualan TES mukaisesti (10,91 €/h + lomaraha). Meidän kauttamme voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisena täysin oman mielesi mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä!

  • HR-koordinaattori, Ira Martin – 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri Mäkinen – 040 832 4363
  • HR-harjoittelija, Sami Pasori – 040 677 9544

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

avainsanat: avoimet työpaikat, muuttomies, muuttotyöntekijä, kalustekantaja, Tampere, Pirkanmaa, kokoaikainen, osa-aikainen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.