Muuttotyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 7.12.2021

Kunto kasvaa ja tilille tipahtelee palkkaa parin viikon välein. Kuulostaako sun jutulta?

Oletko koskaan ajatellut alkaa valssaamaan? No nyt olisi tilaisuus laittaa jalalla koreaksi ja lantio liikkumaan, nimittäin koti- ja yritysmuuttojen parissa, ja tällä kertaa tanssiparina huonekalut! Työsuhteen rytmin saat määrätä itse, meillä pystyt työskentelemään niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisestikin. Muuttokohteina ovat koti- ja yritysmuutot sekä rakennustyömaan sisäiset muutot. Voimassa oleva työturvallisuuskortti olisi siis hyvä löytyä taskusta. Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset tarkastelemaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Me WorkPowerilla pidämme huolen työsuhteesi sujuvuudesta. Toimistoltamme saat laadukkaat työvarusteet ja kaikki tarvittavat eväät työsuhteen solmimiseen. Palkan maksamme muuttoalan TESin mukaan, peruspalkkana 10,91 e/h, jonka päälle maksetaan vielä 9 % lomaraha. Työaika sijoittuu arkipäiville kello 6-18 väliselle ajalle, välillä myös viikonlopuille.

Tässä työtehtävässä menestyt, mikäli sinulla on motivoitunut ja varma työote ja halu päästä huonekaluvalssin rytmiin. Möbelvalssi paras valssi! Laita hakemusta tulemaan tai soita suoraan kiinnostuksestasi: HR-Koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, muuttotyöntekijä, muutto, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.