Muuttotyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.10.2021

Etsimme muuttotyöntekijöitä Pirkanmaalle!

Oletko sinä tottunut fyysiseen työhön ja kantamiseen? Nyt paikkasi on tullut, sillä etsimme muuttotyöntekijöitä asiakasyrityksellemme. Muuttotyöntekijänä tulet kantamaan muuttolaatikoita ja huonekaluja vaihtuvissa kohteissa. Suurin osa keikoista on rakennustyömaan sisäisiä kalustekantoja sekä jonkin verran yritys- ja kotimuuttoja, ammattilaisten opastamana.

Vaihtuvat maisemat ja työn monipuolisuus ovat mukava lisä töiden tekoon. Muuttotyöntekijän työpäivät alkavat asiakkaamme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä koko tiimin voimin muuttokohteeseen. Suurin osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, joka katsotaan eduksesi. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia, niin ehdit suorittamaan sen ennen mahdollisen työn aloitusta. Tarkemmat tiedot osoitteessa: ttk-koulutukset

Työaika vaihtelee arkipäivisin klo. 6.30-18 välillä, riippuen muuton kokonaiskestosta. Palkkaus muuttopalvelualan TES mukaisesti (10,91 €/h + lomaraha). Kauttamme voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisena.

Laita hakemusta tulemaan ja ole tarvittaessa yhteydessä!

Yhteystiedot: HR-konsultti Jenna Rantanen p. 040 667 9544

avainsanat: avoimet työpaikat, muuttomies, muuttotyöntekijä, kalustekantaja, Tampere, Pirkanmaa, kokoaikainen, osa-aikainen

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.