Muuttajia Jyväskylään

Osa-aikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 22.5.2022

Hei! Voisitko sinä olla etsimämme reipas ja omatoiminen muuttotyöntekijä? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista.

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä tottunut fyysiseen työhön ja kantamiseen? Nyt paikkasi on tullut, sillä etsimme muuttotyöntekijöitä asiakasyrityksellemme keikkaluontoiseen työhön.
Muuttotyöntekijänä tulet roudaamaan huonekaluja, ja paljon muuta kannettavaa kotimuuttojen parissa Jyväskylän alueella.

Toivomme hakijoilta:

-Reipasta työasennetta

-B-ajokorttia

-Luotettavuutta ja itseohjautuneisuutta

-Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:

Monipuolisen ja aktiivisen työtehtävän, jossa saat mahdollisuuden tehdä keikkaluontoista töitä omien tarpeidesi mukaan, esimerkiksi opintojen ohessa. Palkkauksen tarjoamme muuttopalvelualan TES mukaisesti (10,91 €/h. + lomaraha). Työ alkaa sopimuksen mukaan ja keikkoja riittää hyville tekijöille pidemmäksikin aikaa!

Laite hakemusta tulemaan ja ole yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan!

 Yhteystiedot: HR-koordinaattori Santeri Lahdelma 0406886545

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.