Muurari

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 8.6.2023

Kokeneita muurareita etsitään pääkaupunkiseudulle!

Meillä on nyt etsinnässä asiakkaidemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille kokeneita muurareita!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Muurarin pääasialliset tehtävät ovat tiili- ja harkkomuuraukset, joista tehdään rakennusten perustuksia sekä ulko- ja sisäseinien ja pilareiden muurausta. Työnkuvaan voivat kuulua myös rappaus- ja laatoitustyöt.Aikaisempi kokemus muurarin töistä on edellytys tehtävässä menestymiseen. Etsimämme henkilö tekee tarkkaa ja siistiä jälkeäEdellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:
TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan ja mukavan hymyilevän tiimimme tuen. Lisäksi saat meiltä turvalliset ja laadukkaat työvarusteet. 

Työt alkavat pikaisesti sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä:

Päivi Seitz, HR-koordinaattori
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: muurari, muuraus, harkkomuuraus, rakennusala, rakennustyöntekijä, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus