Muurari saneerauskohteeseen Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.5.2022

Etsimme muuraria saneerauskohteeseen Tampereelle! 

Etsimme asiakasyrityksemme saneerauskohteeseen osaavaa tekijää, jolta hoituvat käden käänteessä mm. harkkojen ja tiilien muuraus sekä lisäksi ulko – ja sisäseinien muuraus. Eduksesi katsomme, jos sinulta sujuu myös erilaiset rappaus – tai laatoitustyöt. Edellytämme, että hakijoilta löytyy alan koulutus sekä jo jonkun verran työkokemusta, jotta työt sujuvat tarvittaessa itsenäisestikin. 

Työt alkavat heti kun niin sovitaan ja palkkaus tapahtuu rakennusalan TES mukaan – ammattitaitosi tietysti aina huomioiden ja palkan päälle tulee myös raksan työehtosopimuksen mukaiset matkakorvaukset! Tuttuun tapaan taskusta täytyy löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti ennen töiden aloitusta.

Tulemme tekemään hakijoista CV:n asiakasyritykselle, joten luemmekin mielellämme jo hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi, mutta viimeistään kuitenkin haastattelun yhteydessä jutellaan tarkemmin osaamisestasi.

Lähetä hakemus tai soita ja varaa haastatteluaika!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on alalla liki 20 vuotta toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.