Muottityötaitoinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.6.2023

Muottityötaitoiselle rakennustyöntekijälle töitä!

Etsimme asiakasyrityksemme uudistyömaalle Tampereelle monitaitoista ja kokenutta rakennustyöntekijää, jolta onnistuisi perushommien lisäksi erilaiset muotti – ja anturatyöt. Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta raksalta ja kokonaisvaltaista ymmärtämistä rakentamisesta, jotta suoriudut töistä myös itsenäisesti.   

Töiden aloituksesta voidaan sopia joustavasti ja palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan, mutta kuitenkin Rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Tarpeen tullen maksamme myös työkalukorvauksia! Töiden aloitus tapahtuu kesäkuun 2023 aikana.

Ps. Muistathan että työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti.

Soittele rohkeasti lisätietoja HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363. Palkkaamme sopivan tekijän heti sellaisen löydyttyä!

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi.

avainsanat: avoimet työpaikat, sekari, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus