Muottikirvesmies

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Uurainen, Äänekoski

Haku päättyy 27.6.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista muottikirvesmiestä!

Asiakkaallamme on tarve löytää osaava muottikirvesmies. Muottikirvesmiehen työtehtäviin kuuluvat muottien paikalleen asennuksen lisäksi muottien tuenta ja läpimenojen teko sekä muottien purkutyöt. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua betonointia. Raudoitusosaamisen ja -kokemuksen katsomme eduksi. 

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.30. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille liikkumista. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi ja osaamistaustastasi kyseiseen työtehtävään liittyen. 

Työskentely WorkPowerin tiimissä mahdollistaa sinulle

  • vaihtelevat työkohteet, joissa saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
  • laadukkaat työvaatteet
  • palkan oman osaamisesi mukaan rakennusalan TES:iä hyödyntäen
  • arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten
  • tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa
  • Jyväskylän mukavan raksatiimin tuen koko työsuhteesi ajalle

Hakuprosessi

Laita nopeasti hakemusta tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoa saat:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Sarianne Moisio, HR Trainee
sarianne.moisio@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.