Muodostelmaluisteluvalmentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.1.2022

Tappara Taitoluistelu hakee Muodostelmaluistelun vastuuvalmentajaa.

Tapparan Taitoluistelijoissa on noin 500 muodostelma- ja yksinluistelun harrastajaa sekä luistelukoululaista. Seurassa toimii 7 päätoimista ja noin 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa ja -ohjaajaa.

Seurassamme on kymmenen muodostelmaluistelujoukkuetta, jotka kilpailevat sekä SM- että kansallisella tasolla tulokkaista aina SM-junioreihin sekä aikuisten joukkueisiin saakka. Muodostelmajoukkueissamme on yhteensä yli 200 harrastajaa.

Etsimme kilpa- ja sm-polun joukkueiden valmennustiimimme päätoimista MUODOSTELMALUISTELUVALMENTAJAA.

Muodostelmaluisteluvalmentajana toimit osana muodostelman valmennustiimiämme yhdessä päävalmentajan, muiden vastuuvalmentajien ja tuntivalmentajien kanssa. Vastaat tiimissä omien joukkueiden valmennus- ja kausisuunnitelmien tekemisestä ja toteuttamisesta. Osana valmennustiimiä olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa seuramme muodostelmaluistelutoimintaa. Seuraan voit tutustua tarkemmin sivuilta http://taitoluistelu.tappara.fi/taitoluistelu/

Odotamme sinulta

– tehtävään sopivaa valmennuskoulutusta (vähintään STLL:n perus- tai jatkotason valmentajatutkinto, muu valmennusta tukeva koulutus katsotaan eduksi) ja/tai halukkuutta kouluttautua valmentajana.

– riittävää kokemusta muodostelmavalmentajan työstä sekä näyttöjä vastuuvalmentajana ja/tai sm-joukkueiden kanssa toimimisesta

– vahvaa omaa muodostelmaluistelutaustaa

– hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä innostavaa ja kehittymistä tukevaa valmennusotetta

– vastuullista asennetta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen

Tarjoamme sinulle

– päätoimisen työpaikan yhdessä Suomen tunnetuimmista urheiluorganisaatioista

– mahdollisuuden monipuoliseen toimenkuvaan

– mahdollisuuden olla mukana kehittämässä seuraa sekä sen muodostelmaluistelutoimintaa

– laajan harrastajajoukon ja monipuolisen muodostelmaluistelupolun

– tehtävään liittyvien vaatimusten mukaisen palkan

Jos koet olevasi hakemamme henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä taitoluistelun kehityspäällikölle osoitteella heidi.mattila@tappara.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat muodostelmaluistelun päävalmentaja Jenna Orreveteläinen, puh 050 344 7712, jenna.orrevetelainen@tappara.fi tai kehityspäällikkö Heidi Mattila, puh 050 562 7739, heidi.mattila@tappara.fi.

Tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä.

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilaina 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tapparan taitoluistelijat on yli 30 vuotta toiminut Tappara ry:n lajijaosto. Toiminnassa on mukana yli 500 luistelijaa ja luistelukoululaista perheineen. Tappara ry on vuonna 1955 perustettu jääurheilun erikoisseura, lajeinaan juniorijääkiekko ja taitoluistelu. Tapparan Liiga- ja nuorten SM-joukkueiden toiminnasta vastaa Tamhockey Oy.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.