Monitaitoinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 6.12.2021

Haluaisitko töitä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi rakennusalan yleisissä työtehtävissä? Meillä on tällä hetkellä haussa ahkeria jokapaikanhöyliä sekatyömiehen hommiin rakennustyömaille Uudenmaan alueelle. Liity siis mukavaan joukkoomme!

Työtehtävät:
Työ pitää sisällään monipuolisesti ja vaihtelevasti erilaisia rakennusalan työtehtäviä kunkin työmaan tarpeen ja sinun osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä sekä kokemusta esimerkiksi kurottajalla, Kramerilla sekä Willellä ajosta. Lisäksi sinulta löytyy joustavaa asennetta ja halua tarttua kaikkii työmaan tehtäviin. Omaat positiivisen ja motivoituneen asenteen sekä hyvän fyysisen kunnon, sillä työ voi olla ajoittain raskastakin. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti Uudenmaan alueella.

Tarjoamme sinulle:
Työtehtävät ovat vaihtelevia eikä yksikään päivä ole samanlainen! Pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta Suomen suurimmissa rakennusalan yrityksissä mukavassa työporukassa. Lisäksi meidän WorkPowerin mukava HR-tiimimme tarjoaa tukea ja neuvoja kaikkiin työsuhteeseesi liittyviin asioihin. Saat meiltä vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä laadukkaat ja turvalliset työvarusteet. 

Hakuprosessi:
Jos tämä kaikki kuulostaa sinulta, jätä rohkeasti hakemus ja kerro meille omasta rakennusalan työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, sekatyömies, yleismies, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Kerava, Tuusula, Sipoo, Vihti, Kirkkonummi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.