fbpx

Monitaitoinen rakennustyöntekijä, syksy 2021

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 21.9.2021

Onko sinulla useamman vuoden kokemus rakennusalalta ja nykyinen projekti alkaa tulla päätökseen? Menikö kesä lunkisti ja nyt pitäis laittaa verkot vesille töiden suhteen?

Olipa tilanteesi kumpi vain, nyt kannattaa jo vähän ennakoida ja laittaa tietoja itsestäsi meille! 

Haemme syksyn työmaille itsenäiseen työhön kykeneviä monitaitoisia rakennustyöntekijöitä erilaisilla osaamistaustoilla. Voit olla kokenut perustusvaiheessa, sisävaiheessa tai viimeistelytöissä. Ymmärrät työelämän ja työmaan pelisäännöt ja sinuun voi luottaa että työt hoituu. Voimassa oleva työturvakortti on edellytys työmaalle pääsyyn ja tulityökortista on hyötyä monissa tehtävissä.

Haastattelussa käymme läpi osaamisesi ja mietimme millaista työtä olisit halukas tekemään!

Töiden aloituspäivä sovitaan aikatauluihisi sopivaksi. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti ajalle ma-pe klo 7-15:30. Tehtävät ja työn kestot vaihtelevat työkohteen mukaan. Palkkaus vähintään rakennusalan TES mukaan.

Tulet saamaan perehdytyksen Jyväskylän toimistollamme vuokratyön maailmaan, jonka lisäksi sinut perehdytetään myös asiakasyritysten toimesta rakennustyömaille.

WorkPower on luotettava, kotimainen, jo yli 15 vuotta alalla toiminut työnantaja. Me arvostamme ja välitämme työntekijöistämme. Koko työsuhteen ajan työntekijöillämme on raksatiimimme tuki mieltä askarruttavissa asioissa työsuhteeseen liittyen. Tarjoamme myös laadukkaat työvarusteet, sinun ammattitaitoosi perustuvan palkan, sekä tarkan palkanmaksun. 

Lisätietoja tarvittaessa:

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

Jere Ollinen, HR Trainee

jere.ollinen@workpower.fi /p. 040 531 4419

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.