Monitaitoinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.2.2023

Oletko monipuolinen rakennustyöntekijä vailla uusia tuulia?

Etsimme Tampereen seudulle kokeneempaa rakennustyöntekijää, jolta onnistuu monipuolisesti erilaiset työtehtävät raksalla, kuten esimerkiksi piikkaukset ja hionnat – kokemus esimeriksi timanttihionnasta katsotaan eduksesi. Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta raksalta, jotta suoriudut tarpeen tullen töistä myös itsenäisesti. Töiden valmistuttua on mahdollista siirtyä toisen asiakasyrityksemme työmaalle, ja tehtävät määräytyvätkin aina kyseisen kohteen tilanteen ja tarpeen mukaan. Kerrothan meille siis jo hakemuksessa osaamisestasi!

Työt alkavat joustavasti tammi-helmikuun aikana. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan, mutta kuitenkin rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Työt sijoittuvat lähtökohtaisesti aina arkipäiville ja työaika on raksalla mukavan säännöllinen klo. 7–15.30.

Ps. Muistathan että työllistymisen edellytyksenä on takataskusta löytyvä ja voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti.

Laita hakemusta tai soittele rohkeasti lisätietoja HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahviakin on aina tarjolla!

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!