Monitaitoinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.12.2021

Haussa jo kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä uudiskerrostalokohteeseen Tampereelle!

Etsimme tekijöitä, jotka omaavat kykyä toimia nopeasti ja tehokkaasti kiiretilanteissa. Sinulla on rakennusalan taidot taskussasi ja olet valmis jeesimään myös tiimiläisiäsi tarvittaessa. Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi sekä kohteen vaiheiden mukaisesti, joten kerrothan meille hakemuksessasi aiemmista työtehtävistäsi sekä kokemuksistasi. Rakennusalan koulutuksen katsomme eduksi, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa.

Edellytämme tähän tehtävään aikaisempaa kokemusta rakennusalalta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset katsomaan täältä:https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit. Työn aloitus vuoden 2021 puolella. Palkan maksamme kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan rakennusalan tessin puitteissa. Hyvälle tekijälle on tiedossa pitkä työmaa! Kun kohteen työt ovat valmistuneet, on sinulla mahdollisuus työllistyä toiselle asiakasyrityksellemme mielenkiintoasi vastaaviin tehtäviin. 

Soita rohkeasti kiinnostuksestasi tai kysymyksistäsi tehtävään liittyen: HR-koordinaattori Ira Martin p. 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, uudiskohde, kerrostalotyömaa, rakennusmies, raksa, rakennusala, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.