Monitaitoinen rakennustyöntekijä pientalotyömaalle

Kokoaikainen

Tuusula

Haku päättyy 22.7.2024

Haemme monitaitoista rakennustyöntekijää pientalotyömaalle

Oletko työskennellyt pientalorakentamisen parissa ja onko sinulla kokemusta kivitalorakentamisesta? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa rakennustyöntekijää. Tulisit työskentelemään asiakkaamme uudessa pientalokohteessa Tuusulassa.

Työssä menestyminen edellyttää:

Sinulla tulee olla kokemusta pientalopuolen rakentamisesta ja kevytbetonirakentamisesta. Edellytämme kokemusta runkotöistä, muurauksesta ja harkkorakentamisesta. Toivomme sinulta myös rakennuspiirrustusten lukutaitoa ja sujuvaa suomen kielentaitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Työn kuvaus:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan monipuoliset kevytbetonirakentamisen tehtävät. Omia työkaluja ei tarvitse, perus käsityökalut riittävät. Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin ja klo. 7–15.30 välille. Työt alkavat elokuun puolessa välissä. 

Hakuprosessi:

Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisesta nimeonomaan kivitalo- ja kevytbetonirakentamisen parissa. 

Lisätietoja tehtävästä:
Leena Silvenius, HR-harjoittelija
leena.silvenius@workpower.fi

Avainsanat: monitaitoinen rakennustyöntekijä, kivirakentaminen, harkkorakentaminen, muuraus, runkotyöt, kattorakenteet, levytys, pientalorakentaminen, Uusimaa, Tuusula

Ilmoitusnumero: 109171480

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus