Monitaitoinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Äänekoski, Muurame, Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 6.2.2023

Hei sinä jo monipuolista rakennusalan kokemusta kerryttänyt! Haemme joukkoomme monitaitoisia rakennustyöntekijöitä!


Etsimme asiakasyrityksillemme
 Keski-Suomen alueelle monitaitoisia rakennustyöntekijöitä vaihtuviin kohteisiin. Voit olla kerryttänyt kokemusta joko uudis- tai saneerauspuolelta. Työtehtävät koostuvat osaamisesi ja työmaan etenemisen mukaan. Osaamista sinulta voi löytyä muun muassa piikkauksesta, raudoituksesta, valun valmistelusta, valusta, purusta, paikkauksesta, etuputsista sekä hionnasta.

Työkokemusta tulisi olla kertynyt vähintään 2 vuotta monipuolisista rakennusalan töistä ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisukykyä, hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää asennetta. Lisäksi erilaisten rakennuspiirustusten lukutaito katsotaan eduksi. Rakennustyömaille vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, joka on helppo uusia myös etänä. Hakijalta toivomme joustavuutta työn suhteen, sillä asiakkaat saattavat tarvita hyviä tekijöitä nopeallakin aikataululla. Töiden kesto vaihtelee asiakkaidemme tilausten mukaisesti.

Työskentely WorkPowerilla mahdollistaa sinulle

  • Vähintään TES:in mukaisen palkkauksen sekä ammattitaitosi huomioiden
  • Laadukkaat työvaatteet ja suojavälineet
  • Hyvän perehdytyksen ja huolehtivan Jyväskylän raksatiimin tuen läpi koko työsuhteesi
  • Hyvät verkostoitumismahdollisuudet alan yrityksiin

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, niin laita pikainen hakemus nettisivustomme kautta. Kerrothan hakemuksessasi millaisilla työmailla olet aikaisemmin työskennellyt, niin otamme sinuun yhteyttä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja antaa:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Avainsanat: rakennustyöntekijä, raksa, Keski-Suomi, Jyväskylä, vuokratyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!