Monitaitoinen rakennustyöntekijä

Hankasalmi, Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Äänekoski

Haku päättyy 30.6.2022

Onko sinulla rakennusalan taitoja taskut täynnä? Haemme nyt joukkoomme monitaitoisia rakennustyöntekijöitä.

Haemme siis Jyväskylään ja lähiseuduille rakennusalan moniosaajia, joilla on rakennusalasta tietoa ja taitoa sekä kyky hallita monenlaisia rakennustyömaan työtehtäviä. Työt vaihtelevat asiakkaiden tilanteiden ja tarpeiden mukaisesti uudis- ja saneerauskohteissa. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi betonipuolella raudoitusta, valun valmisteluja, valuja, purkua, etuputsia, paikkausta, hiontaa ja piikkausta. Saneerauspuolella työnkuvat voivat koostua esimerkiksi erilaisista sisävalmistusvaiheen, runkovaiheen ja korjausrakentamisen työtehtävistä. 

Reippaan asenteen lisäksi toivomme tekijältä itsenäistä työskentelyotetta, ongelmanratkaisukykyä, piirrustustenlukuaitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Kokemuksesi lisäksi tarvitset työssä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Rennossa haastattelussa käymme läpi osaamisesi ja tarjoamme töitä sen mukaan.

 

Tarjoamme

  • palkkaa vähintään TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden
  • laadukkaat työvaatteet ja suojavälineet
  • perehdytyksen ja tuen tehtävää varten
  • hyvät verkostoitumismahdollisuudet alan yrityksiin
  • raksatiimimme tuen koko työsuhteesi ajan töihin liittyvissä askarruttavissa kysymyksissä

Hakuprosessi

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / jere.ollinen@workpower.fi

Sarianne Moisio, HR Trainee
p. 045 125 2737 / sarianne.moisio@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.