fbpx

Monitaitoinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 30.9.2021

Meillä on useita rakennusalan asiakkaita, jotka kaipaavat meiltä osaavia käsiä projekteihinsa. Olemme kuitenkin työllistäneet lähes kaikki työntekijämme muihin töihin – saisimmeko me Sinusta lisää ammattitaitoista työvoimaa Keski-Suomen työmaakohteisiin?

Työnkuvaus

Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi betonipuolella raudoitusta, valun valmisteluja, valuja, purkua, etuputsia, paikkausta, hiontaa ja piikkausta. Saneerauspuolella työnkuvat voivat koostua esimerkiksi erilaisista sisävalmistusvaiheen, runkovaiheen ja korjausrakentamisen työtehtävistä. 

Jotta saamme asiakkaillemme osuvia ”matcheja”, käymme haastattelussa läpi osaamisesi ja tarjoamme työkeikkoja sen mukaan!

Emme etsi meille supersankareita, mutta olisi hienoa, jos sinulla olisi reippaan asenteen lisäksi itsenäistä työskentelyotetta, ongelmanratkaisukykyä, piirustustenlukutaitoa ja myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävät kuitenkin edellyttävät aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Jos sinulla ei ole voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, voit katsoa tulevat koulutukset tästä. Rakennustyömaalle ei pääse ilman sitä.

 

”Wörkkiläisenä” saat 

  • laadukkaat työvarusteet käyttöösi
  • palkkaa vähintään TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden
  • luotettavan työnantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003
  • aidosti välittävän raksatiimin tuen, autamme sinua matalalla kynnyksellä työelämän asioissa 
  • käyttöösi WorkPower-sovelluksen, josta pääset esim. kirjaamaan työtuntisi
  • monipuolisia työmahdollisuuksia

Hakuprosessi

Jos tunnistit tekstistä itsesi, olisi hienoa saada sinut osaksi WP:n porukkaa! Laita meille hakemus järjestelmämme kautta, työn aloitus on sovittavissa keikan mukaan. Haastattelemme tarvittaessa myös etäyhteyksin.

Jos jokin asia jäi mietityttämään, lisätietoja saat meiltä;

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737 

ja

Jere Ollinen, HR Trainee

jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.